Dodela nagrada Đorđe Vajfert

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2019, 03:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela nagrada "Đorđe Vajfert"

Privredna komora Srbije danas će sedmi put za redom dodeliti "Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje - Đorđe Vajfert".

Ova nagrada se dodeljuje kompanijama koje imaju najuspešnije primere primene principa i praksi društvene odgovornosti u Srbiji, a svečana dodela biće u Privrednoj komori Srbije.

Za nagradu "Đorđe Vajfert" ove godine prijavilo se 50 kompanija a u drugi krug takmičenja plasiralo se njih 36 od kojih će članovi stručnog žirija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izabrati po pet kompanija iz kategorija velikih, srednjih i mikro/malih privrednih društava koji su ujedno i finalisti ovog takmičenja, saopštili su iz PKS.

Prilikom dodele nagrada "Đorđe Vajfert" najavljena su obraćanja ministra za zaštitu životne sredine Gorana Trivana, državnog sekretara u Ministarstvu privrede Dragana Stevanovića i predsednika PKS Marka Čadeža.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.