Divlja plaža Vok u Futogu primamljiva kupačima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2020, 20:05

Divlja plaža Vok u Futogu primamljiva kupačima

Osim Štranda, tradicionalne baze za beg od vrelog asfalta, Novi Sad ima još plaža na kojima se okuplja veliki broj sugrađana. Reč je o divljim plažama, a jedna od njih je Vok u Futogu.

Takve plaže Novosađani vole, jer na njima imaju mnogo više privatnosti, mogu da vode kućne ljubimce i da uživaju u tišini.

Novosađani obavezno tokom leta potraže spas od vrelih letnjih dana kraj Dunava, bez obzira kupaju se u njemu ili ne. Jedan od razloga zašto biraju divlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << plaže je u pravo manja gužva i mnogo prijatnija i opuštenija atmosfera.

Duž plaže je drveće koje stvara prirodni hlad, a pesak stvara utisak kao da ste na moru. Ipak, reklo bi se da je najmlađima ova plaža pravi raj za igru. Dovoljno mesta za kupanje u plićaku, uz pomoć guma i mišića za plivanje, ali i za one druge, koji od peska izražavaju svoje umetničke sposobnosti.

Prelepi pejzaži, riblje čarde i peščane ade, samo su neke od bisera na Dunavu u Novom Sadu, a ljubitelji reke, netaknute prirode i ribolova i pripremanja specijaliteta na otvorenom, upravo su ovde našli svoj mir.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.