Direktor Spensa: Tehnički kvar nije mogao da se predvidi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Spensa: Tehnički kvar nije mogao da se predvidi

Zbog kvara dela tehničkog sistema koji je doveo do poremećaja kvaliteta vode u zatvorenim bazenima Milan Jarić podneo je ostavku na mesto generalnog direktora JP SPC "Vojvodina".

"Preuzimam ličnu i moralnu odgovornost za nastajanje problema s poremećajem kvaliteta vode u zatvorenim bazenima Spensa. Takođe, uprkos činjenici da nastali tehnički kvar koji je uzrokovan dotrajalošću opreme niko nije mogao predvideti, preuzimam profesionalnu odgovornost, jer, iako je grad Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sad sa svoje strane učinio sve da se JP SPC "Vojvodina" finansijski oporavi i obezbedi njegovo nesmetano funkcionisanje kako bi nastavio da vrši svoju funkciju važnog servisa građana Novog Sada, uz sve naše napore nisu mogli da se obezbede svi neophodni uslovi na najvišem tehničkom nivou. Kvarovi na sistemu su mogući i nepredvidivi, ali kao odgovoran čovek smatram da su izgovori i opravdanja u ovako ozbiljnoj situaciji izlišni i da je ostavka najmanje što dugujem građanima Novog Sada i onima koji su me imenovali na ovu odgovornu funkciju", naveo je Jarić.

U međuvremenu tehničke službe Spensa danonoćno rade da sistem počne nesmetano da funkcioniše, da se uspostavi redovan režim održavanja bazena, kako bi svi Novosađani mogli bezbedno da ga koriste.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.