Deda Mrazevi u humanitarnim akcijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mrazevi u humanitarnim akcijama

Motociklisti obučeni u kostime Deda Mrazeva okupili su se danas, u okviru tradicionalne humanitarne akcije u centru Beograda odakle će na motorima krenuti ka Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici i uručiti deci paketiće.

Reč je o akciji "Moto Deda Mraz" u kojoj se motociklisti poslednjeg vikenda u godini oblače u odela Deda Mraza i nose novogodišnje paketiće ugroženim mališanima. Osim beogradskih motociklista, humanitarne akcije sutra će organizovati i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novosadski motociklisti.

U Beogradu će sutra biti održana i tradicionalna humanitarna "Beogradska trka Deda Mrazeva" koja ove godine pomaže se Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti "Zvončica".

Trasa sedme po redu rekreativne trke koja počinje u 13 časova je Terazijska česma-London-Terazijska česma i u njoj mogu da učestvuju sve uzrasne kategorije - od dece do najstarijih sugrađana.

Trka se održava u okviru programa obeležavanja gradske Nove godine pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu, u organizaciji Sportskog saveza Rakovice i Fondacije "Natalis".

Najavljeno je prisustvo gradskog menadžera Gorana Vesića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bajkeri kao Deda Mrazevi

Izvor: RTS, 27.Dec.2014

Veliki broj motociklista obučenih u odelo Deda Mraza okupio se ispred Skupštine grada Beograda, a zatim su se uputili u Dom za ometene u razvoju u Sremčici i štićenicima Doma uručili novogodišnje paketiće. Sutra tradicionalna trka Deda Mrazeva...Predstavnik organizacije "BG bajkers" Ivan Pavlović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.