Dečiji šahovski turnir u Kovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2022, 18:00

Dečiji šahovski turnir u Kovinu

U organizaciji ŠK „Radnički“ Kovin i Centra za kulturu Kovin u nedelju 21. avgusta sa početkom u 11 časova u kovinskom Domu kulture održaće se Dečiji šah turnir „Preobraženje-Kovin 2022“. Na turniru mogu da učestvuju deca predškolskog uzrasta i osnovci. Osnovni cilj turnira je da deca zavole šah, da počnu aktivnije da ga igraju i druže se.

Turnir se rejtinguje (ukoliko se prijavi više od 60% rejtingovanih igrača), a učešće je besplatno, što je sjajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vest za roditelje i mlade šahiste.

Organizatori napominju da će takmičari biti podeljeni u šest grupa (prema uzrastu i godištima), igra se sedam kola, a za najuspešnije pripremljene su posebne nagrade. Deca koja mogu da učestvuju su predškolski uzrast i prvi razred osnovne škole i to je najmlađa grupa. Posebno su dečaci, a posebno devojčice. Onda ide starija grupa devojčice od drugog do četvrtog rezreda, odvojena grupa i za dečake i najstarija grupa od petog do osmog razreda, dečaci i devojčice.

Prijave za učešće moguće su do 10.30 na dan turnira, ali dobro je to uraditi blagovremeno, kako bi organizatori na vreme obezbedili rekvizite i potrebnu količinu predviđenog osveženja i užine tokom takmičenja. Prijavljivanje je moguće putem imejla na ljuspok@gmail.com ili pozivom na broj telefona 064 17 77 468

Turnir će biti održan na platou ispred Centra za kulturu u Kovinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.