Danas sunčano i veoma toplo, do 39 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 00:45

Danas sunčano i veoma toplo, do 39 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa jutarnjim temperaturama od 16 do 24 C, najvišim dnevnim od 33 do 39 C.

Samo se na severu tokom jutra može očekivati umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu će biti pretežno sunčano, uz slab severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 21 do 24 C, najviša oko 35 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se do kraja nedelje očekuje sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom u većini mesta od 35 do 39 C. U subotu i nedelju na severu i zapadu, a početkom nedelje i u centralnim krajevima, uz promenljivu oblačnost i manji pad temperature, moguća je ponegde kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.

Krajem perioda stiže naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TROPSKI DAN PRED NAMA Sutra sunčano i veoma toplo, temperatura do 39 stepeni

Izvor: Blic, 29.Jul.2021

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa jutarnjim temperaturama od 16 do 24 C, najvišim dnevnim od 33 do 39 C.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.