Dan: Svedok otkucao vođe kavačkog klana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 07:15

Dan: Svedok otkucao vođe kavačkog klana

Akcija hapšenja pripadnika crnogorsko kriminalnog "kavačkog klana“ usledila je nakon što su istražni organi obezbedili svedoka, saznaje podgorički Dan.

Na osnovu iskaza tog svedoka, čije se ime drži u tajnosti, usledila su hapšenja i krivične prijave protiv Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera, koji su u policijskim evidencijama označeni kao vođe "kavačkog klana“, čiji članovi su većinom uhapšeni 20. aprila, prenosi portal CdM.

Sa Kašćelanom su uhapšeni i Vladimir Vučković, Miloš Radonjić i Krsto Maroš, dok policija traga za Radojem Zvicerom, Radojem Živkovićem, Milanom Vujotićem i Milanom i Draganom Kneževićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.