DSS o političkoj situaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS o političkoj situaciji

 Demokratska stranka Srbije pozvala je vlast da otvori razgovore sa opozicijom o uslovima za održavanje izbora, kako navode, fer i slobodnih, a da jedna od osnovnih tema bude stanje u medijima.

DSS u saopštenju ocenjuje da je, po njihovoj oceni neprofesionalno i neobjektivno, izveštavanje javnog servisa osnovni uzrok javno iskazanog nezadovoljstva dela građana Srbije koje je, kako navode, kulminiralo večerašnjim upadom jednog broja protestanata i lidera Saveza za Srbiju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zgradu RTS.

U saopštenju se navodi da ne treba ignorisati političku krizu, ali da ona ne može da se reši ni neprimerenim metodama za kojima poseže opozicija.

Zato pozivaju na razgovor i dodaju da "sve drugo vodi porastu političkih tenzija i destabilizaciji Srbije u momentu kada je njena stabilnost preko potrebna zbog brojnih spoljnih pretnji njenom integritetu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.