DJB sutra počinje prikupljanje potpisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020, 12:15

DJB sutra počinje prikupljanje potpisa

Pokret Dosta je bilo od sutra počinje da prikuplja potpise za izlazak na predstojeće izbore, dok će simpatizeri DJB na istom mestu moći da daju i potpis za registrovanje stranke.

Konačnu odluku o izlasku na izbore će doneti organi DJB, nakon prikupljenih potpisa.

SzS je, kažu u toj stranci, načeo, a PSG srušio bojkot.

Ukoliko u bojkotu ne učestvuje cela opozicija, već samo okrnjeni SzS, bojkot je besmislen, a DJB neće dozvoliti da, kako navode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bude prevaren na ovako providan način.

DJB podseća da su dogovor o bojkotu prvo iz SzS napustili Zelenović u Šapcu, Paunović u Paraćinu i Stamatović u Čajetini, pod izgovorom da su to samo lokalni izbori.

Onda je bojkot napustilo i Đilasovo udruženje "1 od 5 miliona", a sada i PSG.

Najavljuju se i izlasci Đilasa i NDBG na lokalne izbore.

Ceo ovaj politički manevar treba, izgleda, da u parlament na mala vrata prošvercuje celu bivšu vlast i NVO miljenike, kao što to, kažu, žele EU i Vučić želeli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DJB počinje prikupljanje potpisa za izlazak na izbore

Izvor: Blic, 10.Maj.2020

Pokret Dosta je bilo (DJB) od sutra počinje da prikuplja potpise za izlazak na predstojeće izbore, dok će simpatizeri DJB na istom mestu moći da daju i potpis za registrovanje stranke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.