Cvajta: Penal skrivio igrač koji se zagrevao! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvajta: Penal skrivio igrač koji se zagrevao! (VIDEO)

Neverovatna scena u Drugoj ligi Nemačke. Fudbaleri Kila pobedili su ekipu Bohuma rezultatom 2:1, ali će ovaj meč ostati upamćen i po jednom više nego čudnom detalju, odnosno jedanaestercu koji još nikada nije viđen.

Naime, krivac je igrač Kila koji nije ni bio u igri, već se zagrevao pored gola. Bohum je bio u napadu, ali je Đanvule bio neprecizan.

Lopta je otišla daleko od gora i krenula ka gol-autu. Tu su se zagrevali rezervni igrači, a rezervista Mihael >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ebervajn je uštopovao loptu koja još nije bila izašla posle šuta napadača Bohuma, a po pravilima igre to je penal.

Bohum je dobio penal i kasnije ga pretvorio u gol, ali ipak na kraju je slavio Kil 2:1, pa nije skupo plaćen potez rezerviste, koji bi sigurno još dugo grejao klupu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najčudniji penal ikad, skrivio ga igrač van igre

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2019

Nevjerovatna scena u Drugoj ligi Njemačke. Fudbaleri Kila pobijedili su ekipu Bohuma rezultatom 2:1, ali će ovaj meč ostati upamćen i po jednom više nego čudnom detalju, odnosno jedanaestercu koji još nikada nije viđen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.