Izvor: Magyar Szó, 06.Nov.2012, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus u magli

Oni koji sada tvrde da ih prisluškuju raspolažu samo sa traženim listingom pozivanih brojeva i do sada još nisu pokazali nijedan dokaz koji bi potvrdio da je bilo ko bio prisluškivan – rekao je politički analitičar i publicista Miloš Vasić u intervjuu za „Mađar so“, komentarišući „aferu prisluškivanja“ koju je obelodanio prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, izjavljujući da ga, ali i predsednika Srbije Tomislava Nikolića neko prisluškuje.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Srpski Votergejt - prisluškivanje ili politički cirkus

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2012, 15:46

BEOGRAD - Ekspert za bezbjedonosna pitanja, analitičar i publicista Miloš Vasić, izjavio je za agenciju Anadolija kako navodi potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića o prisluškivanju njega i predsjednika Srbije Tomislava Nikolića predstavljaju nastojanja da jedna od dvije vladajuće stranke...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.