Centar za omladinski rad traži volontere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2020, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar za omladinski rad traži volontere

Centar za omladinski rad traži volontere za šest tipova programa, koji se tiču aktivacije omladine, te će prijava za volontiranje biti otvorena do 31. januara. Rezultati selekcije biće objavljeni do 15. februara.

Svojim višegodišnjim delovanjem, Centar za omladinski rad angažovao je brojne volontere, kao i volonterku Aleksandru Grujić, koja je zajedno sa svojim timom "Klub mladih" pokrenula teme poput rodne ravnopravnosti i ljudskih prava.

"Meni je bilo interesantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << to što smo dobili potpunu slobodu da osmislimo i sprovedemo radionice na teme koje su važne za mlade i to se ispostavilo kao dobra ideja i tako je i bilo, imali smo veliki broj mladih koji je svakog četvrtka dolazio ovde i osim što smo se družli razgovarali smo o nekim stvarima koje smo smatrali da su bitne", kaže Aleksandra.

Broj volontera varira iz godine u godinu, a ove godine, smatraju da njih 14-oro mogu da zadovolje sve potrebe. U zavisnosti od zainteresovanosti mladih, broj volontera će biti povećan, kažu iz Centra.

"CZOR ili Centar za omladinski rad svake godine ima različit broj volontera nekako ta volonterska struktura zavisi od potreba mladih koje prepoznamo na terenu zavisi od utisaka naših volontera iz prethopdne generacije šta je ono što su oni prepoznali da nedostaje kada je u pitanju rad sa mladima kada je u pitanju rad naše organizacije", kaže Dajana Marinković, omladinska radnica u CZOR-u.

Volonteri koji su spremni da od 15. februara do 30. juna aktivno učestvuju u planiranju i realizaciji aktivnosti tog centra, mogu da se prijave najkasnije do 31. januara i pruže doprinos mladima, a samim tim i obogate svoju biografiju za neka buduća zanimanja i zaposlenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.