Cene smeštaja u hotelima skaču pred praznike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene smeštaja u hotelima "skaču" pred praznike

Cene hotela u više nemačkih gradova, tokom predbožićnog perioda, "skaču" i za 80 odsto, pokazuje istraživanje portala "Ček 24".

Tako, tokom predbožićnog perioda, zbog poznatih božićnih marketa, na primer, u Drezdenu raste cena hotelskog smeštaja za čak 80 odsto. U Erfurtu cena hotelskog smeštaja porasla je za do 43 odsto, u Ahenu za do 39 procenata, a u Nirnbergu za do 23 odsto.

U Frankfurtu na Majni, na primer, hotelski smeštaj nije poskupeo u predbožićnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << periodu, ali zato predstoji drastičan skok cene za Novu godinu. Ista je situacija i sa Berlinom, Hamburgom i Minhenom, gde cena smeštaja raste pred Novu godinu.

U ova četiri grada, cena hotela skočiće 31. decembra - u Berlinu za 56 odsto, u Hamburgu za 33 procenata, u Minhenu za 19 odsto, a u Frankfurtu za 15 procenata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Paprene cene soba u Nemačkoj: U hotelima skuplje za čak 80 odsto

Izvor: B92, 12.Dec.2019

Cene hotela u više nemačkih gradova u vreme pre Božića uvećavaju se i za 80 odsto, pokazuje istraživanje portala "Ček 24".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.