Bledski strateški forum: Dobrodošli, predsedniče Vučiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2020, 10:44

Bledski strateški forum: Dobrodošli, predsedniče Vučiću

Organizatori Bledskog strateškog foruma (BSF) poželeli su dobrodošlicu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji će biti jedan od glavnih govornika na skupu koji se održava 31. avgusta.

Na Tviteru BSF navedeno je da će Vučić učestvovati na forumu lidera.

"Dobrodošli na Bled, gospodine predsedniče", napisano je na Tviteru.

Forum se ove godine održava 31. avgusta i zbog trenutne situacije traje samo jedan, umesto dva dana.

Pored Vučića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na forumu lidera govoriće i premijeri Hrvatske, Češke, Mađarske i Poljske, kao i visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel i specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.

Skup će se fokusirati na regionalnu saradnju u EU i budućnost EU nakon Bregzita i epidemije korona virusa, a planirana je i debata o sajber bezbednosti, budućnosti bezbednosti EU i jačanju transatlantskih odnosa.

Generalni sekretar foruma Peter Grk u utorak je najavio da će predsednik Srbije i premijeri Hrvatske, Češke, Mađarske i Poljske biti glavni govornici na ovogodišnjem Bledskom strateškom forumu (BSF).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.