Bjelica ključni šesti igrač, Bogdan 7 poena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica ključni "šesti igrač", Bogdan 7 poena

Minesota Timbervulvsi iznenadili su San Antonio Sparse sa 98:86 za petu pobedu u šest mečeva na svom parketu.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica postigao je 11 poena (5/9 iz igre, 1/2 trojke) uz četiri skoka, dve asistencije te po ukradenu loptu i blokadu za 22 minuta na parketu.

Bjelica je bio jedan od ključnih faktora Vulvsa kao glavna podrška startnoj petorci u prvoj pobedi Vulvsa nad "mamuzama" posle 12 poraza.

Vulvse je predvodio Karl-Entoni Tauns >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa 26 poena i 16 skokova, dok je Džef Tig ubacio 16 poena i imao šest asistencija.

Endru Vigins je poput Bjelice postigao 11 poena, dok je deset dodao Tadž Gibson. Podbacio je Džimi Batler sa šest poena pogodivši tek dva od 13 šuteva iz igre.

U ekipi Sparsa, koja i dalje ne može da računa na Kavaja Lenarda i Tonija Parkera, najbolji je bio Lamarkus Oldridž sa 15 poena i deset skokova. Pratili su ga Pau Gasol i Peti Mils sa po 13, dok je Deni Grin ubacio 11 poena.

Detroit Pistonsi poraženi su od Milvoki Baksa 99:95, a Boban Marjanović opet nije igrao odlukom trenera Stena van Gandija.

Bakse je predvodio Kris Midlton sa 27 poena, osam asistencija i šest skokova, dok je Janis Adetokumbo ubacio 21 poen uz šest uhvaćenih lopti i četiri blokade.

U ekipi Pistonsa najefikasniji je bio Ejveri Bredli sa 28 poena, dok je prva zvezda ekipe Andre Dramond postigao 13 uz 17 skokova.

Kingsi -46, Bogdanović ubacio 7 poena

Sakramento Kingsi doživeli su debakl protiv Atlanta Hoksa koji su ih poedili sa 126:80!

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović postigao je sedam poena (3/8 iz igre, 1/4 trojke) uz dva skoka za 23 minuta kao starter tima iz Kalifornije.

Hoksi su Kingse pregazili u drugom periodu koji su dobili sa čak 40:19, a dotukli su ih u poslednjem sa 34:19. Domaćin je pogodio deset trojki iz 16 pokušaja i imao impresivnih 63,3 odsto šuta iz igre.

Najefikasniji u timu Atlante bio je Denis Šruder sa 21 poenom i osam asistencija, dok je u reketu dominirao Dvejn Dedmon sa 20 poena, 14 skokova i pet proigravanja.

Po 14 poena postigli su Džon Kolins i Turean Prins, 13 je dodao Luk Bebit, 12 je postigao Ajzea Tejlor, a po deset Marko Belineli i Malkom Dilejni.

Kod Kingsa je najefikasniji bio Zek Rendolf sa 16 poena, dok je Džordž Hil ubacio 12. Zanimljivo je što je svih 13 igrača Kingsa koji su nastupili postigli bar jedan poen.

U preostalim mečevima u ovom terminu Vašington Vizardsi su savladali Majami Hit 102:93, dok su Njujork Niksi nadigrali Juta Džez 106:101.

Vizardse su predvodili Džon Vol sa 27 poena i šest asistencija, te Bredli Bil sa 26 poena i sedam skokova, dok je u ekipi Hita najefikasniji bio Goran Dragić sa 21 poenom, a Hasan Vajtsajd ubacio 14 uz 21 skok.

Nikse je do osmog trijumfa predvodio Tim Hardavej Džunior sa 26 poena uz po šest skokova i asistencija, dok je Kristaps Porzingis ubacio 22 poena uz osam uhvaćenih lopti.

Kod Džeza je najefikasniji bio rezervista Rodni Hud sa 30 poena, dok je 19 postigao Donovan Mičel.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.