Besplatne pripreme iz matematike i informatike na PMF-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023, 10:36

Besplatne pripreme iz matematike i informatike na PMF-u

Nakon Departmana za biologiju i ekologiju, Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine i Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne pripreme za buduće brucoše.

Pripreme počinju u ponedeljak, 6. februara, a zainteresovani srednjoškolci treba samo da kreiraju svoj nalog na portalu.

Kroz prethodnih više od 10 godina, naše pripreme je prošlo nekoliko hiljada veoma zadovoljnih srednjoškolaca. Od 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine ove pripreme se održavaju onlajn, kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i iz regiona, da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu.

Pripreme će i ove godine pokriti sve oblasti koje su maturantima neophodne da bi uspešno položili fakultetski prijemni ispit iz matematike i informatike.

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu želi svim srednjoškolcima da pruži jednake šanse za upis na fakultet i zato su ove pripreme kao i prethodnih godina – u potpunosti besplatne. Učenici mogu da se priključe pripremama u bilo kom trenutku, a svi časovi će biti snimljeni i svi registrovani srednjoškolci moći će ovu nastavu i odloženo da pogledaju.

Nakon prvog časa u ponedeljak, časovi će se držati svakog utorka od 20 časova!

Na pripremama će biti obrađene sve teme koje dolaze na prijemni, a potom će nekoliko časova biti posvećeno rešavanju onih zadataka koje učenici žele da rešimo zajedno. Takođe, tokom priprema biće održan i probni onlajn prijemni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Besplatne pripreme iz matematike i informatike na PMF-u

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Jan.2023

NOVI SAD – Nakon Departmana za biologiju i ekologiju, Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine i Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne pripreme za buduće brucoše. Pripreme počinju u ponedeljak, 6. februara, a zainteresovani...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.