Aleksandar Radovanović potpisao za Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Radovanović potpisao za Vojvodinu

Dosadašnji štoper Spartaka Aleksandar Radovanović (24) zvanično je novi fudbaler Vojvodine.

Fudbalski klub Vojvodina danas je doveo još jedno pojačanje u ovom prelaznom roku. Posle pojačanja u veznom redu i napadu, crveno-beli su  jači i u defanzivnoj liniji, pošto je ugovor sa "starom damom" u trajanju do januara 2020. godine potpisao dosadašnji štoper Spartaka Aleksandar Radovanović.

Rođen je 11. novembra 1993. godine u Šapcu, a u dosadašnjoj karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nastupao je za Mačvu, OFK Beograd i Spartak. Za tim iz Subotice, prethodne polusezone odigrao je 14 utakmica i, uprkos tome što igra u odbrani, postigao čak četiri gola.

On se već pridružio svojim novim saigračima i tako pojačao konkurenciju u defanzivnom delu tima crveno-belih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.