AMSS: Oprez zbog poledice i vlažnih kolovoza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021, 07:18

AMSS: Oprez zbog poledice i vlažnih kolovoza

Poslednjeg radnog dana u ovoj nedelji vozače na putevima u zemlji očekuju povoljnije vremenske prilike nego prethodnih dana, ali se u jutarnjim i večernjim satima zbog niskih temperatura savetuje oprezna vožnja zbog moguće opasnosti od poledice i proklizavanja vozila na svim vlažnim deonicama, kao i na onim mestima gde je zbog magle ili sumaglice smanjena vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila na izlaz iz zemlje na Horgošu čekaju dva sata, a na Kelebiji 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Umeren saobraćaj na najvažnijim saobraćajnicama

Izvor: Blic, 16.Apr.2021

Saobraćaj je umerenog intenziteta na najvažnijim putnim pravcima u Srbiji, a u večernjim satima zbog niskih temperatura savetuje se oprezna vožnja zbog moguće opasnosti od poledice i proklizavanja vozila na svim vlažnim deonicama, kao i na onim mestima gde je zbog magle ili sumaglice smanjena vidljivost,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.