AMS Srbije: Dobra prohodnost, umeren saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2020, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS Srbije: Dobra prohodnost, umeren saobraćaj

Prvi dan februara, kao i predstojeći vikend doneće lepo i sunčano vreme, s temperaturama iznad proseka za ovo doba godine, a povoljne vremenske prilike svakako će doprineti dobroj prohodnosti puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Kako se navodi, saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, a moguće gužve se, upravo zbog toplog vremena kao i početka zimskog raspusta, mogu očekivati na putevima koji vode ka izletištima i turističkim centrima.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji, dok, kako je saopštila Uprava granične policije, teretna vozila jedino na izlaz iz zemlje čekaju na Batrovcima, 120 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Temperature visoke, nema velikih gužvi na putevima

Izvor: Blic, 01.Feb.2020

Prvi dan februara, kao i predstojeći vikend doneće lepo i sunčano vreme, s temperaturama iznad proseka za ovo doba godine, a povoljne vremenske prilike svakako će dobrineti dobroj prohodnosti puteva, saopšto je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.