Izvor: Njuz.net, 11.Mar.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin dobio 20 dana nagradnog odsustva

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePOŽAREVAC, 11. mart 2019, (Njuz) – Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, koji se nalazi na petnaestodnevnoj vojnoj obuci, dobio je 20 dana nagradnog odsustva i već danas će napustiti kasarnu “Pavle Jurišić Šturm“ u Požarevcu.
Kako se navodi u zajedničkom saopštenju Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, ministar Vulin je dvadesetodnevno nagradno odsustvo zaslužio zbog izuzetnih rezultata i isticanja tokom vojničke obuke.
– Regrut, ministar Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Vulin, za kratko vreme pokazao je vanserijske rezultate i zalaganja tokom vojne obuke, kao i isticanje u odnosu na druge regrute. Svojim ponašanjem dao je primer drugima i pokazao ko je i kako treba da izgleda onaj koji služi svojoj domovini – navodi se u saopštenju.
Pošto je Vulin posle pet dana dobio 20 dana nagradnog odsustva, a čitava obuka traje 15 dana, postavlja se pitanje da li je ministar u stvari oštećen.
U odgovoru Vojske Srbije, koje je prosleđeno Njuzu, navodi se da su svesni te situacije i da su već pronašli rešenje.
– To bi faktički značilo da bi ministar Vulin iskoristio samo deset od dobijenih 20 dana nagradnog odsustva. Postavlja se pitanje kako da iskoristi preostalih deset. Vojska Srbije u saradnji sa Ministarstvom odbrane došla je do sledećeg rešenje. Svim regrutima će vojna obuka biti produžena sa 15 na 25 dana – navodi se u odgovoru Vojske Srbije.
Kako se dodaje, na taj način i ministar Vulin, kao i svi drugi regruti, proći ‘e umesto petnaestodnevne, dvadesetodnevnu vojnu obuku.
Bane Grković
The post Vulin dobio 20 dana nagradnog odsustva appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.