Vulin: Pripadnicima Vojske Srbije biće uvećane plate za 10 odsto

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Pripadnicima Vojske Srbije biće uvećane plate za 10 odsto

Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je danas da će pripadnicima Vojske Srbije biti uvećane plate za 10 odsto.

"Zahvaljujući politici tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića mi danas imamo više novca i zahvaljujući toj politici i tome što smo ekonomski mnogo jači - mogu da kažem da će kao prvi efekat rada vrhovnog komandanta Vojske Srbije na poboljšanju materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije biti povećanje plata za 10 odsto", rekao je Vulin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za Pink.

Ministar odbrane ističe da sa ponosom može da kaže da će u vojsci imati veće plate nego što su ikad imali.

Kada je reč o ostalim bezbednosnim strukturama, Vulin kaže da ministar policije Nebojša Stefanović i šef BIA Bratislav Gašić zajedno sa predsednikom Srbije Vučićem rade na tome kako će se to rešavati u njihovom sektoru.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Vojsci veća plata, proizvod rada vrhovnog komandanta

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017

Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je da će plata pripadnika Vojske Srbije biti povećana za deset odsto i da se priprema i paket mera za poboljšanje njihovog materijalnog položaja..."Imaćemo veće plate nego što smo ih ikad imali", rekao je Vulin za televiziju Pink...On je rekao i da predsednik...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.