Sastanak načelnika Generalštaba Vojske Srbije sa komandantom Kfora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2021, 16:00

Sastanak načelnika Generalštaba Vojske Srbije sa komandantom Kfora

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović sastao se danas sa komandantom Kfora general-majorom Frankom Federičijem.

Tokom sastanka razgovaralo se o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji na prostoru Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija, duž administrativne linije i u Kopnenoj zoni bezbednosti, kao i o zajedničkim aktivnostima Vojske Srbije i Kfora koje se sprovode u cilju unapređenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mira i bezbednosti na prostoru južne srpske pokrajine.

General Mojsilović je istakao da je obostrani interes Vojske Srbije i Kfora očuvanje mira i bezbednosti u zonama odgovornosti sa obe strane administrativne linije i da je Kfor kao međunarodni činilac najodgovorniji za bezbednost stanovništva na celokupnom prostoru Kosova i Metohije, a posebno nealbanskog stanovništva na severu pokrajine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarstvo odbrane: Načelnik Generalštaba VS i komandant Kfora o bezbednosti i saradnji

Izvor: Danas, 19.Avg.2021

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS), general Milan Mojsilović razgovarao je danas sa komandantom Kfora general-majorom Frankom Federičijem o bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i zajedničkim aktivnostima Vojske Srbije i međunarodnih snaga, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.