Prevrnula se cisterna za vodu, vojnik prebačen u Klinički centar Niš

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2024, 19:56

Prevrnula se cisterna za vodu, vojnik prebačen u Klinički centar Niš

U toku realizacije redovnih zadataka u Kopnenoj zoni bezbednosti, prevrnula se auto-cisterna za vodu i tom prilikom povređena su dva pripadnika Vojske Srbije. Jedan vojnik na dalje lečenje upućen je u niški Univerzitetski klinički centar, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nakon izvršenih lekarskih pregleda jedan vojnik otpušten je na kućno lečenje, dok je drugi vojnik upućen na dalje lečenje u UKC >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Niš.

Iz Ministarstva odbrane rekli su da nadležni organi već utvrđuju sve okolnosti zbog kojih je došlo do prevrtanja vojnog motornog vozila auto-cisterne za vodu.

O stanju povređenog vojnika uskoro opširnije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.