Pomoć Vojske Srbije meštanima opštine Sjenica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2022, 19:16

Pomoć Vojske Srbije meštanima opštine Sjenica

U saradnji sa opštinom Sjenica, pripadnici inžinjerijskih jedinica Kopnene vojske od ove nedelje izvode radove na obezbeđenju tehničke vode u pešterskim selima Buđevo, Doliće, Raždaginja i Crvsko.

Aktivnost se realizuje kao projekat civilno-vojne saradnje Vojske Srbije, sa ciljem stvaranja uslova meštanima ovih sela za napajanje stoke u letnjem periodu, sa čim su oni prethodnih godina imali ozbiljnih problema zbog velikih suša koje su pogodile ovaj deo zemlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Vojska Srbije je za potrebe ovog zadatka angažovala inžinjerijsku radnu grupu koja uz pomoć odgovarajućih mašina vrši iskopavanje novih i uređenje i čišćenje postojećih pojila za stoku, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Inžinjeri Vojske Srbije nailaze na odličan prijem meštana, koji uz zahvalnost za pruženu pomoć i požrtvovan rad ističu da ovakve aktivnosti doprinose tome da građani Vojsku Srbije doživljavaju kao sigurnu snagu na koju se mogu osloniti kada im je pomoć najpotrebnija.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojska pomaže meštanima opštine Sjenica u obezbeđenju tehničke vode

Izvor: RTS, 07.Jul.2022

Pripadnici inžinjerijskih jedinica Kopnene vojske od ove nedelje izvode u saradnji s opštinom Sjenica radove na obezbeđenju tehničke vode u pešterskim selima Buđevo, Doliće, Raždaginja i Crvsko. . Radovi su projekat civilno-vojne saradnje Vojske Srbije za stvaranje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.