Pogledajte kako izgleda zima u gradovima Srbije!

Izvor: S media, 13.Feb.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda zima u gradovima Srbije!

Sibirska zima već tri nedelje mrzne Srbiju, a ledeni talas pogodio je i celu Evropu. Hladnoća i veliki snežni nanosi doveli su nas u vanrednu situaciju, koju je Vlada Srbije proglasila jer je skoro 70.000 ljudi odsečeno od sveta. Pripadnici vojske, policije, gorske službe za spasavanje, ali i brojni građani angažovani su na spasavanju onih kojima je to najpotrebnije.

U Evropi od hladnoće umrlo skoro 400 ljudi, sneg i u Sahari (FOTO/VIDEO)

Kao nekad: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << I Vojska čisti sneg! (VIDEO)

Sneg zarobio Srbiju: Tek nas čeka vejavica! (FOTO+VIDEO)

Nažalost, zima u Srbiji je do sada odnela 20 života, dok se za dvoje i dalje traga. Do sada je spaseno 239 ljudi.

Vlasti danima apeluju na građane da štede struju, kako se ne bi dogodilo da domaćinstvo budu isključena sa sistema. Uprkos vremenskim neprilikama i viskom snežnima nanosima sve trgovine za sada su snabdevene osnovnim životnim namirnicama.

S media
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ovaj čovek je spasio više od 50 ljudi! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 13.Feb.2012

Vladimir Kaćurić je pripadnik Gorske službe spasavanja u Srbiji. Ovaj 31-godišnjak daje odličan primer kako stavljanje nepresušne potrebe za adrenalinom u službu humanosti može od običnog mladića stvoriti heroja. Njegova druga pasija je ronjenje, koje je takođe, kad god se ukaže potreba,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.