Perišić čestitao: Sutra se obeležava Dan vojske Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Apr.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić čestitao: Sutra se obeležava Dan vojske Srbije

23. aprila obeležavamo Dan Vojske Srbij. Na ovaj dan 1815 godine u Takovu je podignut Drugi srpski ustanak čime je započela borba za konačno oslobođenje od Otomanske imperije.

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić ovim povodom uputio je čestitku pripadnicima Vojske Srbije.

“Svim pripadnicima naših oružanih snaga čestitam ovaj datum sa željom da na visokom nivou nastave da obavljaju svoj posao odbrane ustavnog poretka i da nivo borbene >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << gotovosti bude na zavidnom nivou” kaže se u čestitki gradonačelnika.

U kasarni Knjaz Mihailo u Nišu održana je svečanost povodom Dana Vojske na kojoj su uručene diplome i unapređenja pripadnicima oužanih snaga koji su se naročito istakli u prethodnom periodu. Odlikovanja su pripadnicima vojske uručili general Milosav Simović i gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.