Nepotrebna tenzija na jugu Srbije

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepotrebna tenzija na jugu Srbije

BUJANOVAC/MEDVEĐA/PREŠEVO -Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa saopštilo je danas da je u našoj javnosti podignuta nepotrebna tenzija zapaljivim, pretećim izjavama bivših pripadnika rasformirane „Oslobodilačke vojske PBM“. „U prilog tome govori i činjenica da je zapaljiva izjava preneta putem samo jednog sajta, ali i da su svi albanski mediji na jugu Srbije odbili da objave ovu vest smatrajući je štetnom za ljude koji žive na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << prostoru.Problem vezan za podizanje spomenika rešava se kroz nadležne institucije Republike Srbije, a ne putem medija.Zakoni ove države istu su za sve građane i moraju ih svi poštovati“, stoji u saopštenju.

Iz Koordinacionog tela poručuju da je njihova  obaveza  da omoguće građanima na ovom prostoru da slobodno žive i rade, da zarade i omoguće sebi i svojoj porodici bolji život, da reše egzistencijalne i socijalne probleme, da ostvare ljudska i manjinska prava u čemu država Srbija čini veliki napor, bez obzira na tešku ekonomsku situaciju, kaže se između ostalog u saopštenju.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.