Naslovne strane za petak, 26. jul 2019. godine

Izvor: Beta, 26.Jul.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za petak, 26. jul 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 26. jul, pišu o pretnjama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj deci na društvenoj mreži, o sudu u Hagu za zločine na Kosovu i drugim temama.ALO  -  "Bog spasao vojnike na ivici ambisa" o prevrtanju autobusa koji je prevozio pripadnike Vojske Srbije. "Ukrali od penzionera 2,5 miliona evra uštedjevine" o trojici muškaraca koji su prevarili penzionere.BLIC  -  "Rusi ponovo prave vojni kamp za decu na Zlatiboru", piše list. "Svi osumnjičeni i svedoci pred sudom za OVK" - 35 osoba je pozvano da daju iskaze po nalogu suda u Hagu.VEČERNJE NOVOSTI  - "Pariz šalje u Beograd eksperta za bezbednost", novi ambasador Francuske u Srbiji biće Žan-Luj Falkoni koji je radio u Kancelariji UN u Beču. "Brutalan udar na Vučićevu ćerku i sina" - o uvredama na društvenoj mreži Tviter.DANAS  -  "Država falsifikovala podatke o divljoj gradnji na Košutnjaku", list piše da je Zavod za sport predstavljao "odbijenicu" kao dozvolu za izgradnju veštačke stene za penjanje u tom izletištu. "O bojkotu da odluče partije, a ne NVO", kaže programski direktor Cesida Bojan Klačar. "Vučić: Crkva uvek uz državu", o razgovoru s patrijarhom Irinejom.INFORMER  -  "Pavkov mora da ostane" o zahtevu fudbalera Crvene zvezde ...
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

RUSI OPET PRAVE DEČJI VOJNI KAMP Paravojni skup na Zlatiboru prošle godine zabranjen, a ove NIKO NE REAGUJE

Izvor: Blic, 26.Jul.2019

Takozvani omladinsko-patriotski kamp, za decu i mlade od 14 do 24 godine, koji je MUP zabranio prošle godine, a koji organizuju pojedinci iz Srbije u saradnji sa ruskom desničarskom organizacijom "ENOT Corp", ove godine se nesmetano održava na Zlatiboru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.