Načelnik Generalštaba u obilasku Treće brigade Kopnene vojske

Izvor: Vostok.rs, 23.Maj.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik Generalštaba u obilasku Treće brigade Kopnene vojske

General Mojsilović je tokom dvodnevnog obilaska i u razgovoru sa pripadnicima Treće brigade ostvario uvid u stanje operativnih sposobnosti i kvalitet organizacije života i rada u ovoj jedinici Kopnene vojske, navodi se u saopštenju Vojske Srbije.

Vojnici i starešine iz bataljona i diviziona Treće brigade su tokom posete demonstrirali zavidan nivo sposobnosti, spremnosti i veštine u rukovanju borbenim sredstvima kojima raspolažu. Prikazani su izuzetna obučenost i opremljenost pešadijskih, oklopnih, mehanizovanih, artiljerijskih, izviđačkih, inžinjerijskih i jedinica za protivvazduhoplovna dejstva, kao i kapaciteti radionica za laki remont sredstava. O stanju u Trećoj brigadi kopnene vojske referisao je komandant brigadni general Slađan Stamenković, a tokom obilaska u pratnji generala Mojsilovića su zamenik komandanta Kopnene vojske brigadni general Vladeta Baltić i načelnici uprava Generalštaba za operativne poslove i ljudske resurse general-major Želimir Glišović i brigadni general Savo Iriškić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.