Jumko isporučio pantalone za vojsku

Izvor: JUGpress.com, 06.Avg.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jumko isporučio pantalone za vojsku

VRANJE

Kompanija „Jumko“ iz Vranja uspešno je završila još jedan posao za Vojsku Srbije, isporukom 11.752 kompleta letnjih pantalona. Reč je o maskirnim pantalonama koje su deo terenske uniforme.

One će u velikoj meri uticati na komfor pripadnika Vojske tokom letnjih meseci, jer je tkanina lakša za oko 30 odsto, ima veći sadržaj pamučne komponente za 34 odsto, kao i mnogo bolju propustljivost >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vazduha. Materijal pre šivenja pantalona testiran je od stručnjaka u inostranstvu.

„Činjenica da se pored kvaliteta i dizajna poštuju rokovi veoma je važna za naše poslovne partnere i velika prednost u ugovaranju novih poslova. To je još  jedna potvrda da „Jumko“ može da odgovori najsloženijim zahtevima naše Vojske i po tome zauzima  lidersko mesto u srpskoj namenskoj industriji, kada je reč o proizvodnji uniformi i opreme“, kaže za JUGprss, predsednik Nadzornog odbora  „Jumka“, Branislav Popović.

On dodaje da će „Jumko“ nastaviti saradnju sa Vojskom Srbije. Očekuju se novi poslovi što će obezbediti kontinuitet proizvodnje i redovne zarade radnicima.

U narednom periodu Ministarstvo odbrane nastaviće sa nabavkom letnjih pantalona, kako bi se njima opremili svi pripadnici Ministarstva i Vojske Srbije, kao i sa daljom popunom rezervi uniformi i druge opreme.

Kompanija „Jumko“ je od 2012. godine do sada, Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije isporučila vojničku odeću u vrednosti od oko 1,5 milijardi dinara.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.