Heroji dana u Srbiji su OVI vojnici

Izvor: Mondo, 27.Jan.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroji dana u Srbiji su OVI vojnici

Pripadnici Vojske Srbije spasili su život ženi iz Resavice koja je bez svesti ležala nepomično u snegu u blizini Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade".

Foto: MONDO/Ministarstvo odbrane Srbije

Po prijemu obaveštenja od slučajnog prolaznika da se u blizini poligona nalazi ženska osoba u snegu u nesvesnom stanju, komandant Intervidovskog poligona potpukovnik Nebojša Lojpur odmah je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na lice mesta uputio starije vodnike prve klase Zorana Petrovića i Sašu Anđelkovića i desetara Srđana Stojanovića.

Oni su ženi, koja je pretrpela epileptični napad i izgubila svest, ukazali prvu pomoć i prevezli je do ambulante u Resavici.

Brzom reakcijom pripadnika Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade" iz sastava Komande za obuku, spašen je jedan ljudski život, a pripadnici Vojske Srbije su još jednom pokazali da su uvek tu za sve građane naše zemlje, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Spasili život ženi u Vladičinom Hanu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.