General Diković obišao povređene u Kragujevcu

Izvor: B92, 01.Mar.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General Diković obišao povređene u Kragujevcu

Kragujevac -- Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković, obišao je povređene u eksplozijama u TRZ koji su zbrinuti u Kliničkom centru Kragujevac.

On je obišao i porodicu poginulog potpukovnika Miroslava Perišića i izrazio im saučešće.

Diković je obišao i Tehničko-remontni zavod, gde su ga o detaljima eksplozije koja se juče desila upoznali direktor Zavoda potpukovnik Dušan Kovarbašić i njegovi saradnici. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Potom je, u pratnji pratnji general-majora Bojana Zrnića, načelnika Uprave za odbrambene tehnologije, i dr Predraga Sazdanovića, direktora Kliničkog centra Kragujevac, Diković obišao povređene koji se oporavljaju u Kliničkom centru Kragujevac.

Načelnik Generalštaba se zadržao sa njima u kraćem razgovoru i poželeo im brz oporavak, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.