Bezbednjaci uskoro u novim stanovima u Nišu

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezbednjaci uskoro u novim stanovima u Nišu

Pripadnici vojske i policije u Nišu, njih 68, najkasnije do jeseni će se useliti u svoje stanove, pišu Novosti. Reč je o stanovima koje je gradila Vlada Srbije po znatno povoljnijoj ceni.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Vlada Srbije izgradila je te stanove za pripadnike snaga bezbednosti i BIA, a pravo da konkurišu imaju svi koji nemaju trajno rešenu stambeno pitanje, odnosno koji nemaju stan ili kuću u svojini, ili u svojini člana porodičnog domaćinstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Priliku da se prijave za kupovinu stana pod povlašćenim uslovima imaju i pripadnici i penzioneri koji imaju neodgovarajući stan ili kuću, ali tek ako ne bude dovoljno prijava zainteresovanih pripadnika koji nemaju rešeno stambeno pitanje.

"Večernje novosti" dalje pišu da će vranjanski bezbednjaci dočekati Novu godinu u novim stanovima.

Grubi građevinski radovi već su završeni na četiri zgrade sa 198 stanova, pa je, kako se navodi, gotovo izvesno da će biti gotovi do kraja godine.

I u Kraljevu izgradnja prvih 200 stanova namenjenih bezbednjacima teče prema planu.

To znači da bi dve od ukupno osam višespratnica trebalo da budu gotove u oktobru iduće godine, pišu Novosti.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.