Tadić: Koštunica više neće biti premijer

Izvor: Blic, 07.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Koštunica više neće biti premijer

Predsednik Republike i nosilac liste „Za evropsku Srbiju" Boris Tadić rekao je juče na završnom minitingu koalicije da više nikada u Srbiji predsednik vlade neće biti Vojislav Koštunica.

- Nikada više u ovoj zemlji neće biti predsednik vlade Vojislav Koštunica. A sada se i Toma Nikolić ponadao. Neće ni Toma biti premijer - poručio je Tadić na mitingu na Trgu Republike u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Lider LSV Nenad Čanak obratio se okupljenima rečima; „Na ovom trgu slobode poručujem Koštunici - dole Koštunica, zato da bi Beograd od 11. maja bio prestonica jugoistočne Evrope, a moj Novi Sad, Niš, Valjevo, Kraljevo... zasijali na karti Evrope. Da bi Srbija zasijala - zato ćemo pobediti".

Posle miringa grupa mladića obučenih u crno napala je grupu članova i simpatizera DS kod glavne autobuske stanice u Beogradu i počela da im otima zastave.Jedan od njih udario je pesnicom u glavu Branislava Marnika iz Bačkog Petrovca i oteo mu zastavu Evropske unije.

I narodnjačka koalicija juče je održala završnu konvenciju na Kosovu i Metohiji u Zubinom Potoku. Lider DSS Vojislav Koštunica poručio je da je prva briga nove vlade Kosovo i Metohija. - Kosovo je prvo ime Srbije i podržati Srbiju znači reći istinu da Kosovo pripada Srbiji i srpskom narodu- rekao je Koštunica.

Lider NS Velimir Ilić optužio je na skupu Tadića za „izdaju koju je učinio potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Koštuničin jezik mržnje

Izvor: Mondo, 06.Maj.2008, 21:37

Predsednik Republike i nosilac liste 'Za evropsku Srbiju' Boris Tadić obećao je žiteljima juga Srbije da će u godinama koje predstoje osigurati ravnomerni regioanalni razvoj i u taj deo države dovesti velike svetske investitore.

Nastavak na Mondo...

DS: Premijer će biti naš

Izvor: Večernje novosti, 07.Maj.2008

Boris Tadić na konvenciji koalicije "Za evropsku Srbiju": Nikada više u Srbiji predsednik vlade neće biti Vojislav Koštunica, a neće ni Tomislav Nikolić

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.