Radikali: Dogovoreno - Koštunica mandatar

Izvor: Mondo, 29.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali: Dogovoreno - Koštunica mandatar

Tomislav Nikolić izjavio je da je posle sastanka sa predsednicima DSS, SPS i PUPS sve bliže formiranje vladajuće koalicije. Nikolić je rekao da je postignut dogovor da mandatar za sastav vlade bude Vojislav Koštunica, a on da bude predsednik skupštine.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštunica premijer, Nikolić predsednik Skupštine?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2008

I dok nakon svakodnevnih pregovora i već potpisanog sporazuma za Beograd, Radikali i Kostuničina stranka tvrde da su na korak do dogovora sa Socijalistima za formiranje Vlade Srbije, iz Tadićevog proevropskog bloka poručuju da su oni bliži formiranju Vlade, ali ne navode argumente za to.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Nastavak pregovora oko vlade

Izvor: RTV Pink, 30.Maj.2008, 05:00

Nikolić: Sve smo bliži koaliciji. Zamenik predsednika Srpske radikalnestranke Tomislav Nikolić izjavio je da je posle današnjeg sastankasa predsednicima Demokratske stranke Srbije, Socijalističke partijeSrbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije sve bliže formiranjevladajuće koalicije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.