Koštunica traži vanredne izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2009, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica traži vanredne izbore

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica ocenio je danas da je došlo vreme za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora kako bi Srbija dobila Vladu koja će izvući zemlju iz teške ekonomske krize.

"Odlaganjem da se raspišu izbori sadašnja vlast samo produbljuje agoniju u koju zemlja svakodnevno sve više tone", naveo je Koštunica u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

On je optužio vlast u Srbiji da se javno obračunava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa opozicijom i naveo da u tom obračunu prednjači predsednik Boris Tadić koji bi, po Ustavu, trebalo da bude predsednik svih građana.

"Samo u partijskim državama, kao što je to Srbija bila devedesetih, vlast se obračunava sa opozicijom, i to je nezamislivo u demokratskim zemljama. Pošto je sadašnja vlast potpuno nesposobna da rešava probleme sa kojima se suočava zemlja, vlast se neprestano obračunava sa opozicijom", naveo je on.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vanredni izbori?

Izvor: S media, 10.Okt.2009

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je danas da je došlo vreme za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora kako bi Srbija dobila Vladu koja će izvući zemlju iz teške ekonomske krize. .."Odlaganjem da se raspišu izbori sadašnja vlast samo produbljuje agoniju u koju...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.