Koštunica: SSP je falsifikovan

Izvor: Mondo, 04.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: SSP je falsifikovan

Predsednik vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da je Sporazum sa Evropskom unijom falsifikovan i da najmanje deset odredbi tog dokumenta nalaže Srbiji da uspostavi dobrosusedske odnose sa 'lažnom državom' Kosovo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštunica: SSP falsifikovan, 10 odredbi nalaže dobre odnose sa KiM

Izvor: Blic, 04.Maj.2008

Predsednik vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da je Sporazum sa Evropskom unijom falsifikovan i da najmanje deset odredbi tog dokumenta nalaže Srbiji da uspostavi dobrosusedske odnose sa lažnom državom Kosovo..."Mnoge odredbe Sporazuma sa EU su potpuno promenjene onog trenutka kada...

Nastavak na Blic...

Koštunica: Sporne odredbe SSP o dobrosusedskim odnosima

Izvor: Press, 05.Maj.2008, 00:37

Premijer Srbije Vojislav Koštunica rekao je večeras da potpisani Sporazum o stabilizaicji i pridruživanju sa Evropskom unijom smatra falsifikatom, jer je značenje teksta parafiranog sporazuma izmenjeno, pošto je 18 članica EU u međuvremenu priznalo Kosovo..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.