Vučić čeka papire za Šešelja

Izvor: Beta, 04.Apr.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čeka papire za Šešelja

BEOGRAD, 4. aprila 2015. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u subotu da će Vlada Srbije odlučivati o zahtevu Haškog tribunala kada dobiju "papire" u kojima se navodi da je lider radikala Vojislav Šešelj ozdravio.

"Odlučivaćemo kada neke papire dobijemo, ali u tim papirima moraju da mi napišu, kada je to Šešelj ozdravio i kojim lečenjem i metodama", rekao je Vučić na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za novinare u Vladi Srbije.

On je podsetio da je Šešelj pušten na slobodu nakon 11,5 godina zbog bolesti, ali da on nema nijedan dokaz da je u medjuvremenu ozdravio.

Na pitanje novinarke hrvatske televizije, kako komentariše izjave zvaničnika Srbije da je Ante Gotovina ustaša, Vučić je upitao, a kada ćete vi da kažete neke pozitivne reči o srpskim generalima.

"Kod vas se Oluja slavi, kod nas je to najtužniji dan kada je najmanje 250.000 ljudi proterano sa svoojih ognjišta. Ali zbog toga što imamo različit pogled na prošlost ne treba da imamo različitu pogled na budućnost", rekao je Vučić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić o Šešelju: Odlučićemo kada dobijemo papire da je ozdravio

Izvor: Blic, 04.Apr.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Vlada Srbije odlučivati o zahtevu Haškog tribunala kada dobiju "papire" u kojima se navodi da je lider radikala Vojislav Šešelj ozdravio...- Odlučivaćemo kad neke papire dobijemo, ali u tim papirima moraju da mi napišu kad je Šešelj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.