Izvor: B92, 25.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Napadi po nalogu Šešelja

Beograd -- Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže da poslanici radikala napadaju njegovu porodicu po nalogu lidera te stranke Vojislava Šešelja.

"Neka oni pominju mene koliko hoće, ali neka mi ostave članove porodice na miru", istakao je Vučić na konferenciji za novinare, i poručio da će neki od radikala morati da odgovaraju za ono šta su radili i kako su radili.

On je, reagujući na tvrdnje poslanika Srpske radikalne stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jadranka Vukovića o kidnapovanju, zapitao "gde je to 'kidnapovao' nekoga, kako bi rekao prepametni Vuković", ili šta je to drugo učinio.

"A kad ga ja budem pitao ko je na koga pucao, ko je kome davao pare od droge, i koji ga je od policijskih službenika spasavao, e onda ćete morati da dobijete odgovore od policije", rekao je Vučić.

On je naglasio da će tražiti od Predsedništva SNS-a dozvolu da progovori o svemu tome, jer je spreman da ispriča i da "veoma zanimljiva imena" u policiji, od zemunske do načelnika beogradske, i neka druga koja se spominju u aferama, "koga i kako štite", pa će onda javnost pitati zašto je droga na srpskim ulicama jeftinija nego pre godinu dana.

Videće se, precizirao je Vučić, "ko je na koga pucao u ulici Džona Kenedija, ko je koga tukao na splavu ’Marinero’, kome je išao novac od droge i neki će morati da odgovaraju".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.