Todorović zbog kredita van liste

Izvor: S media, 12.Mar.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorović zbog kredita van liste

Na listi radikala na narednim izborima neće biti dugogodišnjih "zaštitnih lica" ove stranke - Dragana Todorovića i Gordane Pop Lazić. Posle dve decenije na mestu poslanika, Todorović se povlači zbog umora, ali ostaje potpredsednik SRS i učestvovaće u kampanji. Odluku o tome da njegove koleginice nema na spisku, kako nezvanično saznaju "Novosti", doneo je lider Vojislav Šešelj, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << spekulacija da je umešana u korupciju u opštini Zemun.

Koalicija SPS-JS-PUPS: Dačić za predsednika

SRS: Šešelju nakon operacije i dalje loše

Vučić: Vlast neće raspisati i predsedničke izbore (VIDEO)

Ovo su dve najkrupnije promene koje su saopštene na nedavnoj sednici Centralne otadžbinske uprave SRS. Radikali su formirali i 80 odsto liste, čiji će nosilac biti lider Vojislav Šešelj, drugi je Aleksandar Martinović, pa Zoran Krasić, Vjerica Radeta, Nemanja Šarović, Nataša Jovanović...



"Umorio sam se. Razlog je i to što sam uzeo kredit i stavio stan pod hipoteku. Zato moram da budem u firmi kako bih uspeo da plaćam rate. Zbog toga ne mogu da se posvetim poslaničkom mestu na način kako treba. Takođe, odnos prema poslanicima u Skupštini i prekidanje dok govorim, smatram ličnim ponižavanjem" otkriva, za "Novosti", razloge odlaska Dragan Todorović.


On kaže i da je mesto predsednika Izvršnog odbora, takođe zbog obaveza, prepustio Vjerici Radeti. Odlazak Gordane Pop Lazić nazvao je "unutarpartijskim stvarima koje ne želi da komentariše".

Dama koju svi znaju po žestokim polemikama sa liderom SNS Tomislavom Nikolićem posle njegovog odlaska iz SRS, ali i čuvenoj cipeli kojom je gađala potpredsednicu Skupštine Gordanu Čomić, nije bila raspoložena za priču. Na konstataciju da neće biti na listi, rekla je:

"Nemam komentar. Neka bude tako."

Inače, do Šešelja u Hagu stigle su glasine o korupciji u Zemunu dok je Pop Lazićeva bila predsednik, kao i novinski napisi o tome. Na ovo je reagovao odlukom da je "skine" sa liste.

Predsednik Srbije Boris Tadić raspisaće izbore tačno u podne. Detaljnije pratite OVDE.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.