Šešelj za vanredne izbore

Izvor: Akter, 23.Apr.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj za vanredne izbore

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zakazao je Deveti otadžbinski kongres za 30. maj i to će, kako je najavio, biti početak ubrzanih priprema stranke, pojačane novim kadrovima, za predstojeće izbore

Ove godine moraju se održati lokalni i pokrajinski izbori, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da nateramo režim >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima, istakao je Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare.

Srpska radikalna stranka smatra da je raspisivanje parlamentarnih izbora neophodno zbog toga što sadašnja vlast nije sposobna da reši nagomilane ekonomske i socijalne probleme.

Smatramo da probleme u društvu treba da rešavamo na izborima, a ne na ulici. Ekonomska i socijalna situacija je takva da se vrlo lako može desiti narodni bunt na beogradskim ulicama i ulicama drugih gradova u Srbiji, navodi se u saopštenju SRS.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Šešelj traži predsedničke izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2015

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj zatražio je danas da se, pored pokrajinskih i lokalnih izbora planiranih za naredno proleće, održe i predsednički izbori zbog, kako je naveo, kompromitovanosti predsednika Tomislava Nikolića...Šešelj je na konferenciji za novinare u Beogradu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.