Šešelj razdužio ćeliju u Hagu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj razdužio ćeliju u Hagu

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić kazao je u petak Beta, da se Vojislav Šešelj razdužio u odnosu na pritvorsku jedinicu u Međunarodnom sudu za ratne zločine u Hagu.

Vojislav Šešelj razdužio stvari u Ševeningenu

 

Krasić je kazao da se sa Šešeljem čuo oko 18.00, kada se on već razdužio i da u tom trenutku lider SRS-a nije imao informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada će ga holandska policija "prebaciti" od ćelije do aerodroma.

 

Krasić je kazao da njima niko ne javlja kada će Šešelj doći i da "to može da bude danas, sutra ili prekosutra".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj razdužio ćeliju

Izvor: OkRadio.rs, 07.Nov.2014

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić kazao je da se Vojislav Šešelj u petak razdužio u odnosu na pritvorsku jedinicu u Međunarodnom sudu za ratne zločine u Hagu. Krasić je kazao da se sa Šešeljem čuo oko 18.00, kada se on već razdužio i da u tom trenutku lider SRS-a nije imao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Mirčić: Šešelj će javiti kada krene ka aerodromu u Hagu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2014, 18:28

NOVI SAD - Potpredsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić kaže da je jedino izvjesno da će lider ove stranke Vojislav Šešelj javiti radikalima tačno vrijeme kad bude krenuo iz pritvorske jedinice u Ševeningenu prema aerodromu u Hagu, ali da se dan njegovog dolaska u Beograd ne može...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.