Šešelj odustao od terapiije protiv raka!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj odustao od terapiije protiv raka!

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj odustao je od hemoterapije, koja mu je prepisana zbog raka na jetri i debelom crevu.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

"Odustao sam od terapiije, jer ako počnem, onda ne smem da prekidam", rekao je Šešelj novinarima ispred Palate pravde, gde je prisustvovao ročištu po zahtevu za rehabilitaciju komandanta Jugoslovenske vojske u otadžbini Dragoljuba Draže Mihaillovića.

Šešelj je trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bude podvrgnut hemoterapiji umesto operacije, odlučio je nedavno petočlani konzilijum lekara koji se brine o njegovom zdravlju, rekao je nedavno šef tog tima Milovan Bojić.

 Lider radikala nije danas precizirao zašto bi eventualno prekinuo započetu terapiju, ali bi to najverovatnije moglo da se dogodi zbog izručenja Haškom tribunalu.

Upućeni u Šešeljevo zdravstveno stanje su poslednjih dana više puta ponovili da on neprekidno ima temperaturu između 37,5 i 38 stepeni i da se stalno znoji i pije "paracetamol" za snižavanje temperature, te da o njegovom zdravstvenom stanju ne bi trebalo da suditi samo na osnovu utiska koji odaje u javnim nastupima.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.