Izvor: Danas, 23.Maj.2012, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj nudio ostavku

Vojislav Šešelj ne snosi odgovornost što je Srpska radikalna stranka prvi put od osnivanja ostala van Skupštine Srbije, odlučeno je jednoglasno, mada nakon osam sati žučne rasprave, na sednici Centralne otadžbinske uprave SRS. Kako saznaje Danas, Šešelj je ponudio ostavku na mesto predsednika SRS i insistirao da se o njegovoj odgovornosti za izborni debakl raspravlja na sednici Centralne otadžbinske uprave. S obzirom da je ovaj stranački organ odlučio da mu opet ukaže poverenje, i dalje će biti u prilici da iz pritvorske jedinice Haškog tribunala odlučuje o politici radikala i kadrovskim rešenjima i razrešenjima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali odbili Šešeljevu ostavku

Izvor: Akter, 24.Maj.2012, 00:20

Vojislav Šešelj ponudio je ostavku na mesto predsednika SRS-a, ali je Centralna otadžbinska uprava nakon osmočasovne rasprave to odbila

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.