Šešelj Trampu: Počnimo ljubav ispočetka

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj Trampu: Počnimo ljubav ispočetka

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj čestitao je Donaldu Trampu izbor za predsednika SAD, a Trampovu pobedu ocenio je kao istorijsku.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

"Prijateljstvo i savezništvo SAD i Srbije trajalo je tokom dva svetska rata i tokom hladnog rata, sve dok ratni zločinac Bil Klinton nije pokrenuo ilegalnu vojnu agresiju na našu državu kako bi skrenuo pažnju američke javnosti i medija sa svojih seksualnih afera i drugih skandala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kao rezultat, Klinton je stvorio muslimansku narko mafiju u kvazi državi na Kosovu, svetoj srpskoj zemlji", naveo je Šešelj u čestitki.

"Visoko cenimo i veoma smo Vam zahvalni jer ste mnogo puta kritikovali bombardovanje i agresiju na Srbiju", istakao je Šešelj.

Twitter Embed Code

Честитка Доналду Трампу @realDonaldTrump на победи!

Congratulations to @realDonaldTrump for his victory! pic.twitter.com/hdnJfVZlNv

— Војислав Шешељ (@predsednikSRS) November 9, 2016

Честитка Доналду Трампу @realDonaldTrump на победи!Congratulations to @realDonaldTrump for his victory! pic.twitter.com/hdnJfVZlNv— Војислав Шешељ (@predsednikSRS) November 9, 2016
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šešelj: Trampovom pobedom završava se sramna epizoda u odnosima Srbije i SAD

Izvor: Beta, 09.Nov.2016

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj čestitao je danas Donaldu Trampu izbor za američkog predsednika i izrazio nadu da će njegovim izborom biti završena "sramna epizoda" u odnosima dve zemlje i da će Srbija i SAD otpočeti blistavo novo poglavlje."Prijateljstvo i savezništvo SAD...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.