SRS od danas zvanično u kampanji

Izvor: RTS, 18.Jan.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS od danas zvanično u kampanji

Lista "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" za izbore u Beogradu zvanično je proglašena pod brojem dva i od danas, SRS je i zvanično u kampanji, rekao je predsednik beogradskog odbora te stranke i narodni poslanik Miljan Damjanović.
To, kako je Damjanović rekao, pokazuje "superiornost SRS-a u odnosu na druge stranke, ozbiljnu organizaciju i spremnost" da se u najkraćem roku članovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << simpatizeri i svi koji podržavaju politiku SRS odazovu na njen poziv i da se brzo predaju potrebni potpisi, "uprkos opstrukciji notara".
Veoma je važno kada se predaje lista, ističe Damjanović, koji je i kandidat SRS za gradonačelnika Beograda, jer to, po njegovom mišljenju, pokazuje organizacionu sposobnost jedne političke organizacije, a brzom predajom dovoljnog broja validih potpisa "ruši se i stereotip" istraživanja javnog mnjenja koja često pokazuju da je SRS ispod cenzusa.
"Uvek nam daju mnogo manje nego što na kraju dobijemo, a mi pokazujemo da to nije istina, jer da je tako, mi ne bismo imali ovoliki broj potpisa i ovako brzo ne bismo uspeli da organizujemo sve te ljude da nam daju podršku. To je prvi korak podrške koji očekujemo, a drugi će biti 4. marta. Očekujemo da će rezultat biti mnogo bolji nego što nam pojedine agencije daju i to će za nas biti najveća pobeda", rekao je on.
SRS će od danas, kako je rekao, svakodnevno obaveštavati građane Beograda o problemima, ali i o rešenjima koje nudi SRS, "kako bi im život posle izbora bio lakši, bolji, kvalitetniji", a SRS, ističe Damjanović, očekuje mnogo bolji rezultat, nego pre godinu i po dana kada je osvojila više od osam odsto podrške birača.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.