SRS: Šešelj jutros operisan

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Šešelj jutros operisan

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji je jutros, kako je saopštila ta stranka operisan, kaže da se oseća dobro posle hirurškog zahvata na vilici.

Samo nekoliko sati nakon operacije, lider radikala se oglasio na svom tviter nalogu poručivši:"Ja sam živ i opasniji nego ikad".

Prethodno on je za "Blic" rekao da je hirurški zahvat obavljen zbog tri pojave na njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << licu radi histopatološke analize i da se sumnja da te pojave imaju veze sa upalom od pre nekoliko godina, ili sa njegovom osnovnom bolešću, ali da će se sve znati posle analiza.

"To nije narocito ozbiljna operacija. Završena je i dobro se osećam i odmah sam došao kući, a nadam se da ću od ponedeljka na posao, ako ne bude nikakvih problema", rekao je Šešelj za taj beogradski list i dodao da je na maksilofacijalnoj hirurgiji hirurški zahvat obavio doktor Miroslav Vukadinović, dekan Stomatološkog fakulteta.

Krajem marta ove godine Žalbeno veće Haškog tribunala naložila je Pretresnom veću da momentalno opozove odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu i naredi njegov povratak u Pritvorsku jedinicu Tribunala u Ševeningenu.

Kako je ranije saopšteno, Šešelj, koji je bezuslovno pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala, boluje od raka debelog creva.

Zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović na današnjoj konferenciji za novinare nije mogao da saopšti bilo kakve detalje o operaciji lidera radikala.

Šešelj, međutim, tvrdi da zvanično nije obavešten da je pokrenut postupak za njegovu ekstradiciju Haškom tribunalu iz koga je 12. novembra prošle godine, posle skoro 12 godina, pušten na privremenu slobodu iz humanitarnih razloga, odnosno lošeg zdravstvenog stanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.