ŠEŠELJ: HOĆE DA ME UBIJU U HAGU

Izvor: Kurir, 16.Mar.2012, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ: HOĆE DA ME UBIJU U HAGU

Pošto Tadić nije bio spreman da izda Srbiju, Zapad se opredelio za alternativu koju je video u Nikoliću, kaže lider SRS

BEOGRAD - Umorio se.Lider SRS Vojislav Šešelj prekinuo je juče iznošenje završne reči zato što se ponovo ne oseća dobro. On je zamolio sudije da svoje izlaganje nastavi u utorak ili sredu, jer se oseća „prilično umornim“.

- Vašim gazdama nije važno na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji način ćete da me eliminišete, presudom ili tako što ćete me ubiti. Metodologija kojom se služite je totalitarna, znamo je iz Hitlerovog i Staljinovog vremena, samo ste je vi u međuvremenu usavršili. Sudija Markusen i njegova ekipa ponašaju se kao plaćenici koji su ratovali po afričkim zemljama, kao pitbul terijeri koji osete krv - poručio je Šešelj.

Todorović: Vlast saučesnik u pokušaju ubistva

Potpredsednik SRS Dragan Todorović tvrdi da Hag i dalje pokušava da ubije Vojislava Šešelja.

- Aparat koji mu je ugrađen, a verovatno kontrolisan spolja, izazvao je šest elektrošokova i ugrozio Šešeljev život. Saučesnik je i vlast, koja ćuti, a u obavezi je da mu sačuva život - ističe Todorović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.