RADIKALI ZABRINUTI ZA ŠEŠELJEVO ZDRAVLJE

Izvor: Kurir, 20.Sep.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADIKALI ZABRINUTI ZA ŠEŠELJEVO ZDRAVLJE

BEOGRAD - Potpredsednik SRS Dragan Todorović izrazio je veliku zabrinutost za zdravlje lidera radikala Vojislava Šešelja i poručio da neće dozvoliti da se u Haškom tribunalu „ponovi scenario smrti Slobodana Miloševića“.

- Nećemo dozvoliti da se ubistvo prikrije neadekvatnom zdravstvenom zaštitom - poručio je Todorović sa skupa pod nazivom „Pritisci i ucene svedoka od strane tužilaštva u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okviru doktrine zloupotreba postupka u haškom procesu protiv Vojislava Šešelja“.

Skup je u Sava centru počeo pesmom „Sprem’te se, sprem’te, četnici“ i intoniranjem himni Srbije i Rusije. Skupu su prisustvovali pravnici, advokati, istoričari, analitičari i novinari iz Srbije i Rusije. Najvećim aplauzom su pozdravljeni supruga Vojislava Šešelja Jadranka i Darko Mladić, sin haškog optuženika Ratka Mladića.

Jelena Guskova, rukovodilac Centra za izučavanje jugoslovenske krize pri Ruskoj akademiji nauka, naglasila je da je „Šešelj uticajan i obrazovan čovek, patriota koji iza sebe ima snažnu stranku i, kao takav, mogao je da bude prepreka planovima zapada za rasparčavanje Jugoslavije i Srbije“.

Dekor skupa u Sava centru bile su srpske zastave i zastave SRS. Na centralnom delu bine bio je istaknut veliki transparent „Srbija čeka Šešelja“.

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.