MILOŠ SIMOVIĆ OTKRIO PLAN ATENTATA NA TOMISLAVA NIKOLIĆA?

Izvor: Kurir, 29.Jun.2010, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ SIMOVIĆ OTKRIO PLAN ATENTATA NA TOMISLAVA NIKOLIĆA?

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da je informaciju o pripremi atentata na njega specijalnom tužiocu dao "zemunac" Miloš Simović, koji je rekao i ko je naručio atentat i ime atentatora. Nikolić je za Televiziju Foks potvrdio da je informaciju o pripremi atentata dobio u petak uveče.

Beogradski mediji preneli su danas da je likvidaciju Nikolića iz Haga naručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lider SRS Vojislav Šešelj i da je za taj posao, navodno, angažovao Luku Bojovića. Radikali su najoštrije demantovali ove informacije i najavili podnošenje krivičnih prijava protiv medija koji "šire lažne vesti".

Ministarka pravde Snežana Malović kaže da zbog istrage ne može da komentariše pisanje medija da je Vojislav Šešelj naručio ubistvo lidera naprednjaka.

Direktor Bezbednosno-informativne agencije Saša Vukadinović izjavio je danas u parlamentu da je BIA "imala indicije da je na lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića pripreman atentat".

On je na sednici skupštinskog Odbora za bezbednost ukazao da je glavna pretnja po bezbednost Srbije albanski separatizam i terorizam, ali da je, prema oceni BIA, stanje bezbednosti u Srbiji stabilno. Ekstremne islamističke grupe ne predstavljaju direktnu opasnost za bezbednost Srbije, mada je samo njihovo prisustvo "potencijalni rizik", napomenuo je Vukadinović.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.